printskyline@twiks.nl

Veel gestelde vragen

Mocht je product niet voldoen aan de omschrijvingen op onze webshop, zit er een fout in of is het beschadigd? Dan kun je dit aangeven via een speciaal formulier op https://myorders.co/printskyline/. De meldcode vind je op het etiket en in de bevestigingsmail.   Producten die besteld zijn in een verkeerde maat, maar wel overeenkomen met de ‘Size Chart’ op elke productpagina, kunnen niet teruggestuurd worden.

Onze producten worden rechtstreeks verzonden vanuit de drukkerij. De prijzen zijn verschillend per product en drukkerij. Hieronder een globaal overzicht.

Verzendkosten:
Kleding: Tussen de €6,00 en €9,00
Mokken: €6,04
Tassen: €6,04
Tech: €7,50

We vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke gegevens. Lees hier alles over in onze privacy verklaring.

Ja, hebt 14 dagen garantie op je product. Klopt er iets niet, of ben je niet tevreden over het product? Laat het ons weten, dan kun je je product gewoon terug sturen.

 

Producten die besteld zijn in een verkeerde maat, maar wel overeenkomen met de ‘Size Chart’ op elke productpagina, kunnen niet teruggestuurd worden.

We hebben geen fysieke winkel, onze producten zijn alleen online te koop. Printskyline is een initiatief van Twiks Media, gevestigd in Vlaardingen. Je kan het beste contact met ons opnemen via printskyline@twiks.nl.

Twiks Media
t.a.v. Printskyline.nl

Callenburgstraat 93
3134GH Vlaardingen
Tel: 0648152387

Als je een account hebt aangemaakt, kun inloggen bij ‘mijn account‘. Kijk bij bestellingen om de status hiervan weer te geven.

Als je geen account hebt aangemaakt, ontvang je bij elke statuswijziging een mail in je mailbox. Wil je weten wat de actuele status is? Neem contact met ons op!

Wij willen je graag verder helpen! Neem contact met ons op via het contactformulier. Vermeldt hierbij duidelijk om welk product het gaat en wat je vraag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We proberen zoveel mogelijk skylines te ontwerpen, maar de vormgeving hiervan kost veel tijd. Heb je een suggestie en foto’s van een bekende Nederlandse stad (skyline)? Stuur hem op!

In samenwerking met Printful maken wij onder de beste omstandigheden je bestelling klaar. Afhankelijk van je bestelling worden onze producten in de Verenigde Staten (Charlotte, North Carolina) of Letland (Riga) geproduceerd. 

Om de kosten zo laag mogelijk te houden en gebruik te maken van een grote drukkerij, komen onze producten uit het buitenland. De verzending is afhankelijk van product en verzendwijze. We streven er naar om de producten binnen 2 werkdagen te versturen. In de meeste gevallen worden de producten sneller verzonden. Je ontvangt een bevestigingsmail als je bestelling verzonden is. De levertijd is tussen de 4 en 6 werkdagen.

Bij extreme drukte (zoals de feestdagen) kan de verzending langer duren. Dit heeft te maken met de overbelasting van onze vervoerders.

Omdat de klokken handmatig en speciaal voor jou worden geproduceerd, duurt dit wat langer. De levering is meestal tussen de 7 en 14 werkdagen na besteldatum. Heb je je pakket nog niet ontvangen? Neem eens contact met ons op, dan kijken we graag met je mee!

Load More