printskyline@twiks.nl

Verkoop van PrintSkyline

Je leest het goed.. we stoppen ermee.

Een uit de hand gelopen hobby vergt nu iets meer tijd en dat in combinatie met andere projecten heeft mij doen besluiten om ermee te stoppen. Tijd voor een nieuwe eigenaar!

PrintSkyline biedt ontzettend veel potentie, scoort goed in Google met veel producten en is volledig geautomatiseerd. Ideaal voor de startende webshop ondernemer die dit als een mooi project ziet.

De webshop draait op een Print-on-demand service van Printfull en Printify. Beide gekoppeld met een API aan een Woocommerce webshop met de allerlaatste functies als iDeal, Jortt administratie koppeling, customized emails, etc.

Wat krijg je er allemaal bij?
De volledige webshop bestanden (WordPress/Woocommerce) als ZIP file inclusief een backup van de database (.SQL). Bespreekbaar is dat je de webhosting overneemt, echter staat deze op mijn server en zul je dus zo’n €25,00 per jaar moeten betalen aan mij. Daarbij krijg je alle designs van de skylines. Zowel als HQ .jpeg als de PSD files. Vector is niet nodig bij Printfull en Printify.
Naast de website kun je ook de socialmedia accounts (Facebook & Instagram) overnemen met behoud van volgers.

Wat moet dat kosten?
De webshop verkopen voor een hoofdprijs is niet mijn doel, echter heb ik er wel veel tijd in zitten. Kom zelf met een goed voorstel en wie weet komen we eruit.

Heb je interesse of vragen? Stuur me een mailtje!

printskyline@twiks.nl